Tag Archives: Flygbuss

Blogg

Gör färden till semesterresan smidig

215-semester-busstransferDe flesta längtar efter semestertider och trånar efter dagen då de kan lösa in flygbiljetterna för att ta sig till varmare breddgrader. Och på vägen dit vill man så klart att det ska gå så smidigt som möjligt med allt bagage.

Visst är det enkelt att packa väskorna, stuva in dem i bilen tillsammans med resten av familjen och köra till flygplatsen. Dock kommer bilen att behöva stå på en långtidsparkering under tiden och det blir inte sällan en ganska dyr historia. Och det är inte alltid så roligt att behöva ha bilen ståendes utan någon direkt uppsikt. Därför är det så smart att ta bussen till flygplatsen!

Air Shuttle erbjuder billiga flygbussar till Arlanda flygplats från Stockholm Cityterminal. Beställer du dina biljetter via hemsidan blir det ännu billigare och resan dröjer inte längre än cirka 35 minuter. Ni åker bekvämt med rejält benutrymme, tillgång till eluttag och WIFI och kommer direkt dit ni ska.

Fördelar med transfer

Det finns som du ser flera olika fördelar med att välja busstransfer när du ska åka med din familj på semester. Dessutom går bussarna ofta för att ni aldrig ska behöva vänta särskilt länge på att antingen komma till flygplatsen eller komma hem efter flygresan.

Hos Air Shuttle hittar du mer information om Air Shuttles flygbussar samt att du kan läsa mer om Arlanda och köpa biljetter. Har du inte provat att åka buss till flygplatsen tidigare när ni ska ut och resa på semester kan det åtminstone vara värt att testa på det. Kanske blir ni så pass glatt överraskade och väljer detta alternativ varje gång ni ska ut på resande fot tillsammans framöver? Och givetvis fungerar det minst lika bra om du till exempel ska ut och resa i jobbet eller liknande och behöver ta dig till Arlanda flygplats.