Tag Archives: Resa

Allmänt

Peking är ett spännande resmål

Att resa är en möjlighet att få uppleva nya kulturer, träffa nya människor och se platser man aldrig sett förut. Det är dessutom en möjlighet att få återvända dit man en gång varit, älskat och velat se igen. En av de platser som många människor drömmer om är Peking, Kinas huvudstad.

433-4-peking-ar-ett-spannande-resmålPeking är en mytomspunnen plats som av många relateras lika mycket till historiens hemskheter som fantastisk kultur och en spännande historia och arkitektur. Oavsett vad så är det ett faktum att tusentals människor varje år bestämmer sig för att resa till Peking för att få uppleva det själva.

Den stora majoriteten väljer att resa med en auktoriserad resebyrå som känner Kina väl – så här kan du resa till Peking tillsammans med Kinaupplevelser.nu, det naturliga valet för den som önskar uppleva det riktiga Kina.

Fördelar med att köpa en paketresa till Peking & Kina

  • Du vet exakt vad som ingår i resan och dessutom riskerar du inte att missa något viktigt eftersom de som planerat den är experter på Peking & Kina.
  • Det är säkrast att resa i grupp. Kina är ett säkert land i allmänhet men med den diktatur som råder är det alltid bättre att resa tillsammans med en guide som kan språket. Många kineser pratar engelska men detta gäller långt ifrån alla.
  • Du får hjälp med allt som har med administration i Kina att göra så som visum och liknande. Detta kan även kännas extra skönt eftersom inte alla människor talar engelska och byråkratin ibland kan vara tuff.
  • Du får tillgång till en guide som kan det mesta om Peking och Kina. Passa på att lära dig något på vägen och fråga din guide allt du någonsin undrat!

Du kan starta igång din paketresa till Kina genom Kinaupplevelser.nu. Eventuella frågor kan ställas direkt till dem och de är glada att svara på alla dina frågor. Det är helt enkelt lätt att handla sin resa till Peking online idag.

Eftersom så många människor idag älskar att resa uppmärksammas detta ofta i media – både det goda och det onda. För det är ju trots allt så att vi inte bara har positiva erfarenheter av att resa utan även en hel del negativa – här kan du läsa mer om hur mycket det klagas på resor. En del av dessa klagomål känner du säkert igen från egen erfarenhet medan andra kan tyckas rätt skrattretande.

Blogg

Gör färden till semesterresan smidig

215-semester-busstransferDe flesta längtar efter semestertider och trånar efter dagen då de kan lösa in flygbiljetterna för att ta sig till varmare breddgrader. Och på vägen dit vill man så klart att det ska gå så smidigt som möjligt med allt bagage.

Visst är det enkelt att packa väskorna, stuva in dem i bilen tillsammans med resten av familjen och köra till flygplatsen. Dock kommer bilen att behöva stå på en långtidsparkering under tiden och det blir inte sällan en ganska dyr historia. Och det är inte alltid så roligt att behöva ha bilen ståendes utan någon direkt uppsikt. Därför är det så smart att ta bussen till flygplatsen!

Air Shuttle erbjuder billiga flygbussar till Arlanda flygplats från Stockholm Cityterminal. Beställer du dina biljetter via hemsidan blir det ännu billigare och resan dröjer inte längre än cirka 35 minuter. Ni åker bekvämt med rejält benutrymme, tillgång till eluttag och WIFI och kommer direkt dit ni ska.

Fördelar med transfer

Det finns som du ser flera olika fördelar med att välja busstransfer när du ska åka med din familj på semester. Dessutom går bussarna ofta för att ni aldrig ska behöva vänta särskilt länge på att antingen komma till flygplatsen eller komma hem efter flygresan.

Hos Air Shuttle hittar du mer information om Air Shuttles flygbussar samt att du kan läsa mer om Arlanda och köpa biljetter. Har du inte provat att åka buss till flygplatsen tidigare när ni ska ut och resa på semester kan det åtminstone vara värt att testa på det. Kanske blir ni så pass glatt överraskade och väljer detta alternativ varje gång ni ska ut på resande fot tillsammans framöver? Och givetvis fungerar det minst lika bra om du till exempel ska ut och resa i jobbet eller liknande och behöver ta dig till Arlanda flygplats.