Roligt nästan jämt

Det gäller att leva livet fullt ut, även om det inte alltid är så lätt. De flesta har varken tid eller resurser att släppa allt och resa jorden runt. Men varje dag är unik och man kan göra något för att fylla livet med värdefulla minnen och upplevelser. Någon gång emellanåt bör man ta sig en liten paus och göra något annorlunda, som en resa eller kryssning.

MU415-kryssningsfartygTa sig tid med barnen är ett sätt att förgylla vardagen. Istället för att skicka ut dem på gården för att leka kan man gå ut tillsammans. Hos sportamore hittar man många bra kläder för uteliv, om man har ordentliga jackor och skor så kan man vara ute i alla väder. Sportamore kombinerar träning med mode, återigen ett sätt att göra livet lite roligare. När man är ute och leker, eller när man går på gymet, så kan man ha sin egen speciella stil. Kläderna behöver inte vara tråkiga utan man kan satsa på just det man tycker om.

Stena Line, å andra sidan, har trevliga kryssningar om man vill bryta med vardagen och komma bort ett tag. Det behöver inte bli dyrt eller ta en massa tid, som man ju inte har. Istället kan man ta en kort kryssning, de flesta har tid med en 24-timmars eller 36-timmars resa. Eftersom stena Line har mycket kul som händer på båtarna så blir det alltid en speciell upplevelse. Det viktiga är att man kan ladda batterierna och komma tillbaka med en fräsch syn på livet. Alla experter är överens om att man behöver se något nytt ibland.

Både sportamore och Stena Line har bra webbsidor där man kan se vad de har för utbud. Man kan läsa om de olika båtarna och kryssningarna som stena Line har att erbjuda. Ibland har de speciella teman, som till jul. Eller så bjuder de in olika artister att uppträda, man kan se på deras almanacka om det finns någon man tycker låter intressant. En hel del företag bokar en resa med Stena Line för sina anställda, man håller en liten konferens och roar sig resten av tiden.

Med kläder från sportamore är man alltid välklädd och bekväm, oavsett om man tränar inomhus eller håller på med något utomhus. Man kan också köpa olika tillbehör, för de flesta sporter och aktiviteter. Sedan tar man sig en resa med stena Line någon gång då och då. På detta sätt håller man både kropp och sinne aktivt och njuter av livet.

Leave a Reply