Spara pengar med ny isolering

Det är trevligt att bo i hus men det kräver också en hel del underhåll. Till exempel kan du behöva fundera på att se lite närmare på din isolering. I dag har du möjlighet att tilläggsisolera och på så sätt spara pengar och värna om miljön.

225-isoleringI Sverige finns det flera duktiga yrkesmän och kvinnor som mer än gärna hjälper dig med allt från fasadrenovering till balkongrenovering och tilläggsisolering. Genom en snabb sökning online kan du hitta vilka firmor som finns nära dig som du kan ta kontakt med och be om en offert hos. I Stockholmsområdet finns till exempel företaget BBM Fasadputs. Klicka på länken för mer information http://www.bbmfasad.se

Ny fasad – ny isolering

Att tilläggsisolera är ett relativt komplicerat arbete och det kan vara värt att anlita yrkeskunniga från början istället för att prova göra jobbet själv. Anledningen är att det finns flera olika viktiga saker du måste tänka på. God ventilation är ett exempel på en sådan viktig punkt på listan. Du vill ju att det kommer in frisk luft!

Ett tips är att du tilläggsisolerar och rustar upp fasaden på en och samma gång. Bor du i ett hus som är lite äldre kan det visserligen kosta en del att få jobbet utfört men i slutändan innebär det att värmekostnaderna minskar. BBM Fasadputs är som sagt ett företag som jobbar med tilläggsisolering i Stockholm som du kan ta kontakt med.

Tänka på

Du kan tilläggsisolera på utsidan eller insidan. Dock brukar utsidan vara det som rekommenderas om du vill slippa problem med fukt och eventuellt mögel. I samband med att du får en tilläggsisolering genomförd är det ingen dum idé att se över taket och vinden. Även fönstren. Här kan du också läsa mer om hur du kan isolera fritidshuset med förnuft.

Leave a Reply