Tag Archives: Stockholm

Allmänt

Bromma flygplats är en flygplats med oändliga möjligheter

Det finns många faktorer som gör en flygplats attraktiv att resa till och från – oavsett om man åker med sitt arbete eller är på väg ut på en privat resa. Bromma flygplats satsar stenhårt på att utöka sin attraktivitet ännu mer och får stor hjälp av ett antal satsningar i närheten.

Varför resa till eller från Bromma flygplats?

Många som reser till och från Bromma flygplats gör det eftersom de har affärer i Stockholm men flygplatsen är minst lika populär bland resenärer som reser privat. Oavsett orsak till att man reser via Bromma flygplats har man ofta också behov av att stanna över natten. Förutsatt att man inte själv bor i staden eller känner någon som bor där så betyder detta oftast att man har ett behov av hotell.

Eftersom Stockholm är Sveriges huvudstad finns det självklart många möjligheter till attraktiva boenden under tiden i Stockholm. Du kan till exempel boka ditt hotell hos BEST WESTERN Stockholm Bromma. Ett boende i detta område har en mängd fördelar. Läs mer om dem här nedan!

  • Närhet till centrala Stockholm – oändliga möjligheter att uppleva det staden har att erbjuda efter arbetsdagen är slut eller för en dag av nöjen i Stockholm.
  • Billigare boende än i de centrala delarna av staden. Hög kvalitet men ändå ett något billigare pris eftersom området ligger en liten bit utanför de absolut centrala delarna av Stockholm.
  • Du sparar tid eftersom du inte behöver åka till den större flygplatsen i Stockholm och du bor bara minuter från Bromma flygplats. Tid som helt enkelt kan läggas på andra och viktigare saker så som att avsluta den där affären eller varför inte äta en god middag.
  • Det är ett mer miljövänligt alternativ – med dess närhet till citykärnan kostar det helt enkelt inte lika mycket i avgaser och utsläpp att ta sig till och från flygplatsen. En vinst för alla inblandade.

Läs mer om Sleeping Fox Hotelgroup här och vad de erbjuder sina gäster. Sleeping Fox Hotelgroup är en grupp som har lång erfarenhet av hotellbranschen och alltid sätter gästernas upplevelse av hotellvistelsen i första rummet. Man har rum i de flesta prisklasser och är därför det naturliga valet för mängder av människor varje år.

Att välja rätt boende när man är på resande fot är i allra högsta grad viktigt när det kommer till den överskådliga bilden av resan man gjort. Ett bra tips är att alltid läsa mer om de olika möjligheterna och även recensioner över olika boenden från gäster som tidigare bott på hotellet i fråga.

Transport till och från Bromma flygplats317-4-bromma-flygplats

Den som inte känner till Bromma flygplats ställer sig säkerligen frågan; hur kan jag ta mig till och från flygplatsen på bästa sätt?

Under många år har de bästa möjligheterna att resa till och från Bromma flygplats varit via bil, taxi eller buss. Det har på alla sätt och vis fungerat mycket smidigt och priserna för att resa till flygplatsen har hållits på en prisvärd nivå. Alla dessa möjligheter är positiva för såväl taxibolagen som resenärerna – att ta sig till Bromma flygplats skall aldrig ta för lång tid.

Dessa transportalternativ som enda möjlighet kan dock komma att förändras i framtiden. DN skriver om att man planerar att bygga tunnelbana till Bromma flygplats i framtiden, något som i allra högsta grad kan komma att öka flygplatsens popularitet ytterligare. Dessutom finns det säkerligen många människor som bor i området som skulle uppskatta ytterligare en möjlighet att resa på när de tar sig runt i staden. En annan faktor är självklart också alla de jobb som en tunnelbanelinje till Bromma flygplats kan ge. Frågan avgörs i slutändan dock av politikerna men det är ett faktum att transportmöjligheterna i allra högsta grad bidrar till att resenärer väljer en flygplats till att börja med.

Det är tydligt att det finns många saker som gör Bromma flygplats till ett attraktivt val för alla resenärer. En god natts sömn efter en produktiv dag, eller möjligheten att sova en timme extra innan man måste bege sig till sitt flyg är onekligen faktorer som de allra flesta människor kan dra nytta av – oavsett om man reser privat eller i sitt arbete.

Blogg

Att växa och göra framsteg

De allra flesta företag vill inte stå stilla på samma fläck, utan man har som mål att växa till sig. Vare sig man erbjuder tjänster eller säljer varor vill man utöka och göra framsteg. Ett viktigt led i detta är utbildning, antingen för hela personalen eller för ett fåtal utvalda.

MU339-utnyttja sina resurserMånga har skickat personal, eller gått själva, på Qlik View utbildning i Stockholm. Det är bland det bästa man kan göra för sitt företag. Med en utbildning där man lär sig hur denna plattform fungerar, och hur man kan använda den i verksamheten, har man en bra bas för att kunna se över sitt företag. Man lär sig hur man ska kunna strukturera framtiden, vad man har att arbeta med och hur man ska använda det.

En Qlik View utbildning i Stockholm hjälper en att se hur man kan sammanställa all information som relaterar till verksamheten. Inte bara de siffror och uppgifter som man har inom företaget, men även från externa källor. Sedan ser man hur man kan bearbeta och analysera dessa uppgifter, vad de innebär och hur de står i relation till varandra. Med en solid utbildning kan man utnyttja programmet maximalt, vilket gör att man verkligen får en klar bild över sitt företag.

På en Qlik View utbildning i Stockholm inser man ofta vilka resurser man egentligen redan har för handen. Många företag idag har inte en överblick av allt som händer och sker, och en hel del tillgångar eller resurser används inte korrekt eller till sin fulla potential. Men när man har denna utbildning så kan man lättare ta till vara det man har, och istället för att investera mer kan man ofta växa helt enkelt genom att omstrukturera.

Det är inte bara resurser man lär sig att hantera på Qlik View utbildning i Stockholm. Man kommer också att kunna visualisera den information man sammanställer. Ofta behöver man diskutera eller redovisa för andra de tankar och punkter man kommer upp med. Då kan grafer och uppställningar vara till stor nytta eftersom det gör det snabbare och lättare att direkt komma till punkten.

Inget företag som vill lyckas kan stå och stampa på samma ställe. Man behöver bra program och struktur på sin verksamhet. Sedan gäller det att hålla sig uppdaterade hela tiden, och se till att ingen del av företaget ligger efter. Genom att ha en bra plan kan växa och öka sin försäljning.