Storytel och Adlibiris – Ljudböcker vs Vanliga böcker?

Det är många som tror att vi står inför en paradigm i Sverige och hela världen. Slaget handlar om ljudböcker vs vanliga böcker. I Sverige kan det nästan översättas till Storytel eller Adlibris.

Personligen fördrar jag ljudböcker från Storytel eftersom att man kan göra andra sysslor samtidigt så som att städa t.ex. Medan om man läser vanliga böcker från Adlibiris så måste man avsätta tid för att läsa just den bocken. En annan favorit med Storytel ljudböcker är att man kan t.ex. vara ute och promenerar och samtidigt använda appen Storytel.

Hur kan man prova på Storytel?

Jag använda en rabatt som gjorde att man fick prova på Storytel helt gratis. Tänka sig att få pröva få en hel provmånad på Storytel. Det var superbra då man kanske blir lite osäker på om tjänsten är bra eller inte. På det här sättet kan man  lugn och ro avgöra om tjäsnten är något för dig eller inte.

Jag kan starkt rekommendera att prova Storytel så fort ni får chasen.

Rabattkoder från Adlibris

Jag använde nyligen en rabattkod från Adlibris för att handla lite kampanjvaror och det fungerade välidgt bra. Det enda minuset var att de skickade varorna till  en butik som låg ca 800 m från mig iställlet för 50 m som närmaste butik egentligen ligger. Det kanske beror på Adlibris leverantör av varorna. Jag blev alla fall super nöjd både med min Adlibis rabattkod och med böckerna.
Hur föredrar ni att inta er kultur? Bok eller ljudbok? Adlibris eller Storytel?

Leave a Reply