Upplev Norrlands huvudstad

Det diskuteras alltid om vilken stad som är den viktigaste, vackraste eller populäraste i Norrland. En del påstår att Östersund är Norrlands pärla medan andra pekar på Sundsvall och säger att det är Norrlands huvudstad. Faktum är att ibland kallas hela Norrland för Sveriges pärla, så man förstår i alla fall att norrlänningarna är stolta över var de bor. Och det med rätta. Norrland har mycket att erbjuda, både för de som kommer på besök och de som bor här permanent.

MU420-lunchrestaurangVill man gå på restaurang i Sundsvall så har man flera olika valmöjligheter. Det här är en aktiv stad med mycket som händer och sker. Man hänger med i utvecklingen och vill kunna ge sina besökare en riktig upplevelse. Bland annat var det här man öppnade Sveriges första kasino. Ett bra val är lunch på Best Western i Sundsvall. Det är en trevlig plats med god mat, en alldeles utmärkt kombination. Lokalen har nyligen renoverats och är nu ännu fräschare och inbjudande.

Många som går på restaurang i Sundsvall bor där, men det är även en känd konferensstad. Ett flertal bor på hotellet där konferensen hålls, men går gärna ut och äter på olika ställen under veckan. Lunch på Best Western i Sundsvall är en av möjligheterna man har, och en mycket populär sådan. Augusta’s kök är känt för sin goda mat, och har blivit en ny mötesplats. Den är nyöppnad men har redan uppnått ett gott rykte.

När man äter lunch på Best Western i Sundsvall har man flera olika rätter att välja mellan. I restaurangen serverar man måltider hela dagen, från frukost till middag. Det finns a la carte, barhäng och till och med ett Chef’s Table. Detta är något av det senaste inom restaurangbranschen där gästerna får vara med när man lagar maten. En alldeles fantastisk upplevelse som man inte glömmer i första taget. När man renoverade denna restaurang i Sundsvall ville man modernisera, utan att förlora charmen och atmosfären som redan fanns. Alla håller med om att man lyckades med detta.

Att äta lunch på Best Western i Sundsvall är en trevlig upplevelse. Man kan verkligen slappna av och njuta av måltiden. Vare sig man bor på hotellet eller helt enkelt har gått ut för att hitta en bra restaurang i Sundsvall så är det här ett självklart val för många. God mat i en trevlig atmosfär gör att resten av eftermiddagen går som en dans.

Leave a Reply