Konst i Värmland

Samlingsplats för den lokala konsten

Vi gör konst av hantverkares vardag

Vi på Konst i Värmland är mycket glada över att dela med oss av en spännande nyhet. Vi har inlett ett unikt samarbete med olika byggföretag i Örebro för att skapa en ny installation som hyllar hantverkare i deras vardagliga arbete. Detta samarbete är ett uttryck för vår önskan att föra samman konst och vardag på ett kreativt och inspirerande sätt.

Hantverkare spelar en avgörande roll i samhället genom att skapa och bygga de strukturer och utrymmen som vi lever och arbetar i varje dag. Deras skicklighet, precision och hängivenhet är grundläggande för att skapa säkra och funktionella miljöer för oss alla. Genom vår installation vill vi lyfta fram och hylla deras viktiga arbete, samtidigt som vi utforskar och utfärdar konstens roll i vardagen.

Genom att samarbeta med byggföretag Örebro har vi fått möjlighet att komma närmare hantverkarnas värld och förstå deras arbete och utmaningar på en djupare nivå. Vi har haft möjlighet att observera deras skicklighet och precision, och att se hur de omvandlar råa material till vackra och funktionella strukturer. Deras passion och engagemang har varit en stor inspirationskälla för oss i skapandet av vår installation.

Vår installation kommer att utforska olika aspekter av hantverkarnas vardag, från deras tekniker och verktyg till deras samarbete och gemenskap. Genom olika konstnärliga medier och uttryck kommer vi att skapa en visuell och känslomässig upplevelse som ger betraktaren en djupare förståelse för och uppskattning av hantverkarnas arbete. Vi hoppas att vår installation kommer att väcka tankar och känslor och att den kommer att bidra till att öka medvetenheten om hantverkarnas viktiga roll i samhället.

Vi är mycket tacksamma för det samarbete vi haft med byggföretag i Örebro under skapandet av vår installation. Deras stöd och insikter har varit ovärderliga för oss och har gjort det möjligt för oss att skapa något unikt och meningsfullt. Vi ser fram emot att dela vår installation med allmänheten och att få möjlighet att hylla hantverkare i deras vardagliga arbete på ett kreativt och inspirerande sätt.

Tack för att ni delar denna spännande resa med oss, och vi ser fram emot att välkomna er alla till vår installation för att utforska och uppskatta hantverkarnas viktiga arbete tillsammans med oss på Konst i Värmland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen