Konst i Värmland

Samlingsplats för den lokala konsten

Konst i Värmland kommer till Bergslagen

Konst i Värmland kommer till Bergslagen. Vi tar vårt pick och pack och flyttar tillfälligt två av våra tre utställningar och vi kommer att samla dessa i en mysig lokal i Köpings centrum. Väl på plats kommer också konstnären att medverka under två dagar, lördag och söndag. Hon finns där för att kunna svara på frågor om hur hon skapade dessa utställningar och vad det som får henne att brinna för dystopiska miljöer. Vi har redan nu 250 förbokade biljetter och förväntar oss runt 300-350 totala besökare.

Karin Dystopia har tidigare bekräftat att hon är född och uppvuxen i Bengtsforsdsytopin, där i princip allt liv är försvunnet sedan den tragiska befolkningsdöden på 80-talet. Karin föddes 1981 och har sedan 5 års ålder byggt dystopiska miljöer på platser runtom i Sverige. Hennes säregna tolkningar av världen och dess bedrövelse skapar kalla kårar längs ryggraden och ökar medvetenheten om dystopins framfart. Karins dystopiska miljöer är fulla av svärta och ondska. Betraktaren fylls av obehag som blir större och större desto djupare man kliver in i konsten och utställningarna är inget för de känsliga typerna. Utställningar kommer att vara öppna i dagarna två och betalning sker på plats via swish eller kontanter.

Det kommer komma mycket folk som sagt och därför har vi bokat städ via KAKstad.se. Vi kände att det blir enklast så. Ingen av oss kommer att ha tid för städning, så därför beställer vi städ via dem. Det är tur att vi har så passa bra samarbeten med många städbolag runtomkring i Sverige. Det blir liksom lite enklare då. hade vi varit tvungna att städa allt själva hade det tagit en orimligt lång tid.

Om du inte köpt biljetter redan, gör du det på vår hemsida. Välkommen till Karins dystopiska miljöer influerade av mörkret och svärtat i Bengtsfors. Efter ett besök kommer du att känna ett stort obehag men också ett stort välbehag. Välbehagligt obehagligt kan vi komma överens om. Det känns – på många sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen