Konst i Värmland

Samlingsplats för den lokala konsten

Ny monter i vår utställningshall

Något som många utställare och även besökare har efterfrågat hos oss är att vi borde ha en monter i vår utställningshall. Vi har försökt lyssna och tagit till oss av alla era förslag, men detta var verkligen ett som stack ut i och med att så många önskade det. Så nu har vi fått tummen ur, som det berömda uttrycket lyder, och skridit till verket.

Vi anlitade en väldigt bra snickare Sälen som tog sig an uppdraget. Vi satte oss sedan tillsammans med snickaren och skissade upp en plan för hur montern skulle se ut. Tidigt i processen kom vi på att vi kunde slå två flugor i en smäll och bygga en vacker monter som man även kan fälla ihop och ta med sig. Snickaren lyssnade på förslaget och berättade att det inte var några problem, det kan man göra.

Så nu har vi en monter i vår utställningshall som vi även kan ta med oss om vi till exempel behöver åka iväg på mässor eller liknande. Det är något vi har saknat och något som vi har skjutit upp till morgondagen men som vi nu verkligen har användning för.

Något som vi är väldigt glada över är hur proffsigt snickaren skötte uppdraget och hur bra den färdiga montern faktiskt blev. Vi kan knappt bärga oss innan det är dags för nästa utställning då vi kan använda montern och göra hela utställningshallen modernare och snyggare.

Detta är en monter som vi kommer att använda vid flera tillfällen framöver. Att ha en sådan på plats här hos vår verksamhet är verkligen något som vi är väldigt glada och tacksamma över. Vi vill också tacka alla privatpersoner och företag som har bidragit till att sponsra vår nya monter. Utan ert stöd hade detta aldrig varit möjligt, så stort tack för det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen